Over KMC Dakwerken

KMC Dakwerken is een familiebedrijf van verschillende generaties. We beschikken over meer dan 50 jaar kennis en ervaring in alles wat daken en gevels betreft. Zowel kleine als grote projecten worden door ons uitgevoerd met kwaliteitsvolle en duurzame materialen. 

Wij staan van A tot Z in voor uw dakwerken, zodat tijdsverlies, én oplopende kosten, door opeenvolgende werken met verschillende aannemers vermeden worden. Wij bieden u dan ook de garantie van een volledige ontzorging en zo min mogelijke overlast in en rond uw pand.

Heeft u hulp nodig bij aanvragen van vergunningen of documenten? Wij staan u steeds graag bij uw aanvraag voor verguningen en premies en bieden u bij het plaatsen van dakisolatie een duidelijke berekening van uw toekomstige energiebesparing op basis van uw huidig verbruik. Na de dakrenovatie en/of isolatiewerken voorzien wij u van alle nodige documenten voor de aanvraag van uw premies.

Voor wie?

Zowel architecten, bouwbedrijven als particulieren kunnen beroep doen op KMC Dakwerken. U kan bij ons terecht voor kleine herstellingen tot het volledig uitvoeren van uitgebreide dak- en gevelwerken van verschillende woningen, winkels of kantoorgebouwen.

Ook voor dakwerken in drukke winkelstraten of moeilijk toegankelijke plaatsen kan u op ons rekenen. Wij beschikken over een Euro 6 vrachtwagen met hoogwerker en container voor werken op gebouwen tot 12 verdiepingen. Dankzij de Euro 6 certificering kunnen wij binnen de lage emissiezones van steden werken.

Op die manier hebben we geen nood aan het plaatsen van stellingen en kunnen voetpaden na de werken vlot vrijgemaakt worden. Zo zorgen we voor een kortere werktijd en zo weinig mogelijk overlast voor omringende bewoners en verkeer.

Hoe gaan we voor u te werk?

Heeft u contact met ons opgenomen? Dan leggen wij een afspraak met u vast om langs te komen en de nodige werken en het voorzien budget met u te bespreken. Vervolgens ontvangt u een gedetailleerde prijsofferte met een opsomming van de verschillende werkzaamheden en hun kostprijs.

Wenst u op basis van deze offerte met ons in zee te gaan? Dan vragen wij om een voorschot op de werkkosten en worden uw dak- of gevelwerken in onze planning opgenomen.

Wij staan in voor een volledige uitvoering en afwerking van de werken, volgen uw project zorgvuldig op, en staan we garant voor een duidelijke communicatie. Zo is er steeds één van de zaakvoerders aanwezig op de werf als direct aanspreekpunt voor al uw vragen.

Nog vragen? Aarzel niet en neem nog vandaag contact met ons op.