Wat we doen

Dakwerken

Op zoek naar een ervaren dakwerker voor uw nieuwbouw of de renovatie van het hellend of plat dak van uw woning, winkel of kantoorgebouw? U kan bij ons terecht voor elk aspect van uw dak.

Dakbedekking

Moeten de dakpannen, daktegels of leien van uw hellend dak vervangen worden? KMC Dakwerken vervangt de oude dakbedekking door een nieuwe naar keuze.

Dakisolatie

KMC Dakwerken staat in voor zowel onder- als bovendaks isoleren van hellende en platte daken door middel van thermische isolatieplaten of de snellere inblaasmethode.

Zolderrenovatie

Zin om uw woning uit te breiden met een mooie zolderruimte met extra lichtinval? Naast dakwerken kan u bij KMC terecht voor een volledige zolderrenovatie en –inrichting.

Dakrenovatie

Dak in slechte staat? Werd u getroffen door met stormschade? KMC Dakwerken levert kleine reparaties van de dakbedekking en het vervangen van onderdelen als dakgoten en dakramen.

Gevelbekleding

Heeft de gevel van uw woning een opknapbeurt nodig? Naast een goede isolatie en een lagere energiefactuur, geeft een nieuwe gevelbekleding een volledig nieuw en verzorgd uitzicht.